The Brow Express

Zoals de naam het zegt, zal ik klaar staan om jou keer op keer dé perfecte wenkbrauwen te bezorgen. Ik onderscheid mezelf van de vele schoonheidssalons door de focus op microblading en waxing te leggen. Bij The Brow Express is het mogelijk om snel online een afspraak te maken voor alle behandelingen. Het is een klein bedrijf maar enorm flexibel! Kun je overdag niet, dan maak ik ruimte voor je om ’s avonds langs te komen! 

Passend advies

Permanente make-up klinkt voor vele als een eng idee. Bang dat het pijn doet, bang dat het niet mooi wordt en bang dat het, net als een tattoo, écht permanent is. Ik zal samen met jou bespreken wat de wensen zijn en altijd passend advies geven.

Ik was zelf elke ochtend 20 minuten met mijn eigen wenkbrauwen bezig. Ze moesten perfect, symmetrisch en zo natuurlijk mogelijk zijn. Omdat ik die tijd eigenlijk beter kon besteden ging ik opzoek naar een alternatief. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om microblading toe te laten passen. Hier heb ik nog geen moment spijt van!

Ervaring deskundige

“Ook ik was zenuwachtig voor de behandeling en had heel veel vragen. Ik heb lang gezocht naar iemand waarbij ik een goed gevoel had. Toen ik diegene vond had ik er vertrouwen in. De behandeling vond ik enorm meevallen en ik ben nog iedere dag blij met het resultaat! Met mijn schoonheids- en waxspecialiste achtergrond vond ik het een uitdagende stap om me ook te gaan specialiseren in microblading. Door The Brow Express op te richten ben ik degene die nu andere blij kan maken!”

Tineke Colonna, eigenaresse

Jouw afspraak

Tussen het shoppen door een kleine waxbeurt pakken? Een leuke date vanavond maar geen zin om thuis nog te gaan scheren? Of ben je gewoon klaar met stoppels en om de dag scheren? Wij werken met verschillende hars soorten om voor elke huidtype en huidzone het harsen zo prettig mogelijk te maken.

Mijn wens is jou alle extra tijd te besparen die je hier aan besteed en je leven net een stukje makkelijker te maken met deze kleine dingen! Gun het jezelf en maak een afspraak voor een van onze behandelingen.

The Brow Express is officieel aangesloten bij Phi Academy. Alle behandeling worden uitgevoerd door een Phi Academy gecertificeerde specialiste.

Adres

Houtstraat 12
5341 GG Oss
Nederland

Contact

06 5759 0420
info@thebrowexpress.nl

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten