Wanneer je een afspraak maakt bij The Brow Express ga je automatisch akkoord met de huisregels.

 

Jouw Afspraak:
Afspraken kunnen online, telefonisch (niet via WhatsApp), per mail of in de salon gemaakt worden. Je krijgt jouw afspraak bevestigd via de mail of een afsprakenkaartje.

Wees op tijd voor je afspraak:
Graag tijdig op je afspraak aanwezig zijn. Ben je toch later, laat het me dan even weten. Indien je later bent, ben ik, als nodig, genoodzaakt om de behandeling in te korten uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen, zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst worden. Houdt er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn in te plannen is. De behandeling zal dan echter wel volledig in rekening gebracht worden.

Wijzigings- & Annuleringsvoorwaarden:
The Brow Express hanteert een wijzigings- & annuleringsvoorwaarden van 24 uur. Heb je jouw afspraak niet binnen 24  uur van te voren gewijzigd en/of afgezegd, dan wordt er 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Ook bij ziekte bereken ik 50% van het totale bedrag. Jij kan er niks aan doen, maar ik ook niet. Door het niet tijdig te annuleren kan ik jou plek niet meer vullen en zit, ook ik, dus te kijken met een gat in mijn agenda. . 

Cadeaubonnen, acties of aanbiedingen komen dan te vervallen. 

Je krijgt 48 uur van tevoren een herinnering van jouw afspraak per mail toegestuurd. Lukt het niet om op de afspraak te komen dan kun je dat op dat moment aangeven. Weiger je de behandeling te betalen? Dan worden alle toekomstige behandelingen geannuleerd en zullen er geen behandelingen meer uitgevoerd worden bij The Brow Express

Gelieve te wijzigen en/of te annuleren via de mail of telefonisch (tijdens openingstijden) en niet via Whatsapp of per SMS.


Contra-indicaties

In het belang van jouw en mijn gezondheid, kun je in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Griep, ernstige verkoudheid of koorts
  • Actieve koortslip
Ook hierbij gelden bovengenoemde annuleringsvoorwaarden.

 

 Kinderen:

Er zijn in de salon diverse instrumenten en materialen en spullen die niet kindvriendelijk zijn en sommige zelfs gevaarlijk voor kinderen, denk hier bij aan naalden, mesjes, scharen enzovoort. Kinderen zijn om die reden in de salon niet toegestaan, bovendien is jouw behandeling een moment van ontspanning. Indien je geen oppas kunt vinden, dan verzoek ik je vriendelijk om de afspraak kosteloos te verzetten.

Mobiel uit of op stil:
Mobiele telefoons dienen voor de behandeling uitgeschakeld te worden of op ‘stil’ gezet.  Alleen in noodgevallen kan hiervoor een uitzondering gemaakt worden.

Betaling:
Voor alle behandelingen geldt dat de totale kosten aan het eind van de behandeling volledig betaald dienen te worden.

Hygiëne:
In dit vakgebied is hygiëne zeer belangrijk, zodoende verzoek ik je vriendelijk om voor de afspraak even te wassen dan wel op te frissen. (Voornamelijk van toepassing op wax behandelingen)

Vragen, suggesties, complimenten of klachten:
Dienstverlening kan altijd beter. Op deze manier blijf ik alert en streef ik naar het beste. Ik waardeer jouw mening. Vertel het mij als ik jouw ervaring met The Brow Express, op wat voor manier dan ook, nog beter kan maken. Heb je klachten? Laat het mij dan ook weten.

Privacy:
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door The Brow Express en worden niet verstrekt aan derden.

 

Ik wil jullie allen vragen deze regels te respecteren, zo maken we het voor elkaar makkelijker.
Worden de regels niet gerespecteerd beroep ik mijn recht om de behandeling te weigeren en word het totaal bedrag alsnog in rekening gebracht.

 

The Brow Express is officieel aangesloten bij Phi Academy. Alle behandeling worden uitgevoerd door een Phi Academy gecertificeerde specialiste.

Adres

Houtstraat 12
5341 GG Oss
Nederland

Contact

06 5759 0420
info@thebrowexpress.nl

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten