Brow Express

 Ik zal zorgen dat je aan de hand van jouw botstructuur én jouw wensen, keer op keer de meest strakke wenkbrauwen hebt.

Voor de wenkbrauwen gebruik ik de producten van Brow Code & Dyotics Brow Henna. De hars die we gebruiken is enorm zacht voor de huid, pakt alle haartjes in een keer en je zult geen uren rondlopen met rode plekken op het gezicht.

De verf van Brow Code is zo ontwikkeld dat het ongeveer 2 tot 4 weken op de haartjes hecht en 2 tot 5 dagen op de huid.

Dyotics Brow Henna is ideaal voor iedereen die minimaal 2 weken helemaal niks aan de wenkbrauwen wil doen. Henna hecht namelijk 5 tot 14 dagen op de huid en 4 tot 6 weken aan de haartjes. Hoe lang het echt op de huid blijft hechten is echter wel persoons gebonden.

Het geeft een echte make-up look zonder make-up te hoeven gebruiken!

Zo kun je lekker lang genieten van flawless brows!

Henna Express behandeling.

 

Met de Henna Express gaan we nét dat ene stapje verder. Henna is perfect voor iedereen die gewoon echt een maand niks aan de wenkbrauwen wil doen. Het pakt niet alleen de haartjes maar ook de huid, hoelang het op de huid blijft hechten is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Hoe dan ook het blijft altijd langer zitten dan gewone verf.

We reinigen de huid rondom en tussen de wenkbrauw haartjes met een speciale cleanser. Terwijl die droogt maak ik de henna klaar.

De kleur bepalen we natuurlijk weer samen. Ik heb 5 verschillende kleuren van blond tot donker bruin.

Net als bij de Full Express tekenen we de wenkbrauw op basis van je botstructuur. Als dit gedaan is en je helemaal enthousiast bent, gaan we de henna aanbrengen. Deze moet tussen de 5 en 20 minuten zitten. Afhankelijk van hoe donker je ze wil.

Nu de henna z’n magische krachten aan het verrichten is, ga ik de wenkbrauwen waxen met de speciale gouden wenkbrauw wax. Als dat gedaan is gaan we nog even gezellig doorkletsen tot het tijd is om de henna te verwijderen. Zodra ik de wenkbrauwen nog na heb gekeken en de laatste haartjes met de pincet heb verwijderd, knip ik de lange haartjes nog weg en VOILÁ je hebt mega mooie wenkies!

Full Express behandeling.

 

Als je voor het eerst komt zal ik de perfecte wenkbrauw tekenen op basis van jouw botstructuur, dat betekend dat de wenkbrauw echt op jouw gezicht word gemaakt! Daarna kijken we samen of je ook tevreden bent met de vorm of je ze wat dunner of wat dikker wil, het is allemaal mogelijk. De kleur bepalen we altijd samen. 

Je huid wordt gereinigd voordat we starten, zodat de verf extra goed kan pakken. Nadat de vorm getekend is, zullen we samen kijken of die helemaal BOOMING is en of het is zoals jij het wil! De verf word aangebracht en geshaped.

Als deze aan het inwerken is, ga ik de wenkbrauwen waxen met de Golden Wax die speciaal voor de wenkbrauwen ontwikkelt is. Deze zal niet aan de huid hechten maar echt alleen aan de haartjes, wat betekend dat je geen uren met mooie rode plekken rond zal lopen. Dit trekt echt snel weg!

Nadat de verf verwijderd is loop ik met een pincet nog langs de rand van de wenkbrauw om de laatste hardnekkige haartjes te verwijderen. Mocht het zo zijn dat je lange haren hebt dan knip ik die weg. We hebben tenslotte net de mooiste wenkbrauwen gemaakt en willen dat die mega strak zijn natuurlijk!

Er word nog een mooie highlighter onder de brow aangebracht zodat je daarna de mooiste selfies kan maken! Vergeet ons niet te taggen! #TheBrowExpress!

Prijzen

Full Express

€ 26,- / 30 min.

1. Consult
2. Shapen
3. Harsen
4. Epileren
5. Bijknippen
6. Verven

Teenage Express tot 16 jaar

€ 17,50 / 25 min.

1. Consult
2. Shapen
3. Harsen
4. Epileren
5. Bijknippen
6. Optie met of zonder verf

Retouch Express

€ 15,- / 20 min.

1. Consult
2. Vorm bijwerken
3. Harsen
4. Epileren
5. Bijknippen

Man Express

€ 15,- / 15 min.

1. Consult
2. Harsen van ongewenste haren
3. Bijknippen

Henna Express

€ 31,- / 45 min.

1. Consult
2. Shapen
3. Harsen
4. Epileren
5. Bijknippen
6. Henna verf

Brow Lamination

€ 49,- / 60 min.

1. Consult
2. Vorm bijwerken
3. Harsen
4. Epileren
5. Lamination
6. Verven
7. Bijknippen

Wax behandelingen

 

Bovenlip  € 9,00
Kin  € 9,00
Wangen € 10,50
Neus € 9,00

 

The Brow Express is officieel aangesloten bij Phi Academy. Alle behandeling worden uitgevoerd door een Phi Academy gecertificeerde specialiste.

Adres

Houtstraat 12
5341 GG Oss
Nederland

Contact

06 5759 0420
info@thebrowexpress.nl

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten