Vanaf nu hebben we bij The Brow Express elke maand een leuke actie!

 

Deze maand draait het om de Brazilian wax met 20% korting! Je denkt nu “ja nee bedankt, dat doet hartstikke zeer!”.
Dames, ik ga jullie geruststellen, er is nog nooit iemand geweest die nooit meer is terug gekomen. Het valt allemaal reuze mee, als je het maar goed laat doen!

We beginnen even bij het begin, waarom waxen?
Er zitten heel veel voordelen aan waxen. De voornaamste voordelen en reden dat je nu moet beginnen, zijn dat de haren zachter van structuur worden dus dat de stoppels veel zachter zullen zijn en géén last van scheer bultjes of jeuk! Woehoe!
De fabeltjes dat de haren zwart terug komen, of dat ze dikker worden zijn niet waar. Doordat we de haartjes met wortel en al weghalen zullen ze op ten duur weg blijven.

Begin je nu met waxen kun je volgend jaar lang hair free op vakantie!

Nóg aan het twijfelen? Oké, oké.. hier zijn nog meer voordelen op een rijtje:

  • Vrijwel pijnloos!

Door de juiste producten, techniek en ervaring toe te passen is waxen vrijwel pijnloos. We hebben verschillende wax soorten voor elk lichaamsdeel, dus ook voor daar beneden. Het is nooit gevoelloos máár we doen ons best om je zo comfortabel mogelijk te maken tijdens de behandeling.

  • Waxen vanaf 1 mm!

Je leest het goed! De waxen van Lycon verwijderen haren vanaf 1 mm! Dus je hoeft geen lange haren te laten staan. Zijn de haartjes té lang dan word het waxen juist gevoeliger.

  • Minder haargroei

Doordat de haartjes met wortel en al wordt verwijderd moeten ze weer opnieuw beginnen met groeien. Hoe vaker je waxt hoe langer de haartjes weg zullen blijven en op ten duur niet meer terug komen.

  • Zijdezachte huid!

Door te scheren snijdt je de haren af tot aan de huid, wat betekend dat je vaak alweer na een paar uur alweer lichte stoppels hebt. Door de haren te verwijderen met wortel en al, ben je minimaal 1 tot 1,5 week stoppel vrij! Dit wordt langer naarmate je vaker waxt. Ook verwijderd de wax, op zachte wijze, dode huidcellen zodat je huid super zacht is na de behandeling.

Nu we je hebben overtuigt dat je vandaag nog moet beginnen met waxen, vind je hieronder de voorbereiding.

Voorbereiden op een wax behandeling.

Zorg er voor dat je haartjes hebt (ja duuuuh), we raden aan om minimaal 14 dagen geen scheermes(!) aan te raken. Yup, dit zal even vervelend zijn, maar het zal het waard zijn!

Neem 30 minuten van te voren een aspirine, dit zal zeker goed helpen als het de eerste keer is.

Scrubbadubdub.
Het belangrijkste is dat je een dag of twee van te voren goed (maar zachtjes) scrubt zodat alle haartjes grijpbaar zijn.

Zet je schaamte opzij (MUST).
Dit is niet de eerste keer dat wij dit doen, het enige waar wij naar kijken is het haar wat weg moet! We snappen dat het even awkward zal zijn, maar dit is vaak de eerste 5 minuten. Daarna zul je zien dat het allemaal hartstikke meevalt.

Hygiëne.
Neem vlak voor de afspraak een snelle douche of, als je daar geen tijd voor hebt, hygiëne doekjes mee zodat je jezelf kan opfrissen voor de behandeling. Dit is voor jou en de specialiste even prettig.

Draag geen strakke kleding.
Je vejayjay zal het niet heel prettig vinden om nog in een strakke spijkerbroek vast te zitten. Om irritatie te voorkomen raden we je ook aan om katoenen ondergoed te dragen en geen kanten randjes.

Sauna, zonnebank en sportschool.
Gun je bloempje even te tijd om te herstellen. Het is maar 24 uur, moet te doen zijn toch?!  

Laat die haren groeien en plan je afspraak nu in!

 

Loading...

 

The Brow Express is officieel aangesloten bij Phi Academy. Alle behandeling worden uitgevoerd door een Phi Academy gecertificeerde specialiste.

Adres

Houtstraat 12
5341 GG Oss
Nederland

Contact

06 5759 0420
info@thebrowexpress.nl
KVK: 73794694

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 12:00
ZondagGesloten